BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 28 oktober 2007

Clas Ohlson tjänar pengar

Jaha, de här var dygnet då vi skulle få en extra timme i vårt liv igen, tillbaka till vintertid. Jag märkte inte av det så mycket, sömntuta som jag är. Trots det så sov jag till framåt 11 och nu är klockan snart 18 och inget känns annorlunda med det.
A däremot fick jobba en timme extra inatt, han kände det nog desto mer.
Vi klev upp ungefär samtidigt alltså idag, det är ingen ordning, tur att jag börjar jobba på måndag igen, har nog varit ledig alldeles för länge. Känner mig dessutom väldigt rastlös och "oanvänd"..om man så säger.
Vi klev iaf upp, åt lunch och gick sedan på Clas Ohlsons. Vi tänkte köpa en kabel till tv.n men kom istället ut med: 1. En manick att ha diskmedel i på diskbänken. 2. Tre glödlampor. 3. Batterier. 4. Och tre bordslampor.

Härav synes en av dom. 69 kr, som hittat.
Vad svårt det är att ta kort på lampor förresten?

Finns det förresten någon som har passerat Clas Ohlsons lokaler utan att ha någonting med sig i näven fram till kassan? Verkar helt omöjligt. Om man letar en burk att ha kaffe i och inte hittar någon, då kommer man ändå fram till kassan med plastpåsar, en ny ficklampa och ett CD-fodral.

Den här klockan är INTE köpt på Clas Ohlson. Den har A gjort av en färgad LP-skiva. Marc Bolan. Urverket kommer dock därifrån, medges..

Tira försöker göra sig gullig men ser snarast galen ut. Dom är nog hungriga, djuren. Ska ge dom mat.

3 kommentarer:

Christina sa...

Men åhhh så söt hund du har...

Ylva sa...

:) Vi har dessutom två sådana, nästan likadana.

Anonym sa...

Kolla in de flesta katalogerna från Clas i Sjön
http://samlaren.org/clasohlson/